martes, 8 de marzo de 2016

Ministeri del Temps : Sinopsis

Vetllar perquè la Història d'Espanya no canvia i, així, protegir el nostre present. Aquest és l'objectiu del Ministeri del Temps, una institució governamental secreta. Fundada en temps d'Isabel la Catòlica, el seu treball consisteix a detectar i impedir que qualsevol intrús del passat arribi fins al nostre present o viceversa amb la finalitat d'utilitzar la Història per al seu benefici. Per a això, disposa de patrulles que viatgen a través del temps allà on sigui necessària la seva intervenció.

Una d'aquestes patrulles és la composta per Amelia Folch (una de les primeres dones universitària de l'Espanya del finals del XIX), Alonso de Entrerríos (un soldat dels Terços de 1570) i Julián Martínez (un infermer del SAMUR del 2015). No són superherois: són gent corrent de diferents èpoques als quals els tocarà viure situacions gens corrents.

Al costat d'ells, recorrerem la Història d'Espanya, des dels temps d'Isabel la Catòlica al nostre present, passant per la Guerra de la Independència, l'Armada Invencible, l'arribada del Guernica a Espanya, la visita de Himmler al Monestir de Montserrat. Al llarg dels seus viatges ens trobarem a personatges històrics com Lope de Vega, L'Entossudit, *Torquemada, Dalí, Lorca, Buñuel, Isabel II, Velázquez, Picasso o al Spínola que va rendir Breda.

Però mentre es van trobant amb celebritats a les quals els nostres llibres d'Història dediquen les seves pàgines, els nostres protagonistes també voldran viatjar pel temps per saber què va ser de les seves persones benvolgudes. Encara que això suposi saltar-se les regles del propi Ministeri.

No hay comentarios:

Publicar un comentario