viernes, 4 de marzo de 2016

#Valencianada16

La Valencianada és una activitat que consisteix en aprendre la nostra cultura i visitar els llocs més importants de la nostra ciutat mitjançant la geolocalització, un sistema de codis QR que escanejant-los et guien fins als monuments o els edificis.

L'activitat consistia en això, es feien grups de 5 o 6 persones i ens donaven unes targetes amb uns llocs, per davant cada targeta tenia un codi QR que conduïa a la Viquipèdia per a trobar-hi informació i per darrere un altre codi amb el qual anaves al lloc indicat.
En els llocs indicats havien de fer-nos una foto i pujar-la a l'Instagram, a més en alguns llocs havien de llegir poemes. Per a pujar a l'Instagram les fotos utilitzaven els hashtags #VLCda16 i #Valencianadaivillena. 

Ens va servir per a conèixer com anar d'un lloc amb un altre o bé a peu o bé amb el bus públic, per a conèixer la cultura de la nostra ciutat i visitar llocs que mai ho havien fet i també per a conèixer gent nova, ja que com van participar molts instituts dels pobles i de la capital. Quan ens trobaven gent d'altres instituts havien de fer-nos una foto també amb ells.




No hay comentarios:

Publicar un comentario